Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

TOP termékek

Miért minket válasszon?

Minősített alapanyagokból készített garanciás termékek!

Széles profil és bevonat választék!

Teljeskörű ügyintézés, garanciával, leinformálhatóan!

Több mint 18 éves tapasztalat a lemezfedések területén!

Rugalmas kisvállalkozás, alacsony működési költségekkel!

A gyártóknál elért kedvezményes árak folyamatos érvényesítése az ügyfelek felé!

Gyors szállítási határidő!

Facebook

Ügyfeleink mondták

ÜGYFELEINK VISSZAJELZÉSEI:

 

Lukács József, Sátoraljaújhely-Széphalom:
Mint műszaki végzettségű ember, nagyra értékelem a precíz munkavégzést, a technológia maradéktalan betartását. Az ügyintézés és a kivitelezés profi módon történt. Javaslom, hogy a termék ajánlásánál kapjon nagyobb hangsúlyt a kivitelezés vállalása, így biztosítható a kiváló végeredmény.


Csorvási Sándor, Ebes:
Remélem mindenkinek olyan jó véleménye van,vagy lesz,erről az ütőképes fiatal csapatról,mint nekem. Ezekkel a fiukkal együtt töltöttem néhány napot,de számomra élmény volt,ahogy működött náluk a szervezettség és segitőkészség. Ezt tanítani kellene. Köszönettel, Csorvási Sándor


Schellenbergerné, Miskolc,
Köszönöm a munkájukat, maximálisan elégedett voltam az előkészítéssel, a kivitelezéssel. Az eredmény magáért beszél. Mindenkinek ajánlom, aki gond nélkül ,megfelelő szakértelemmel és alapossággal szeretné kiviteleztetni tetőfelújítását. Sok sikert kívánok további munkájukhoz!
Üdvözlettel: Schellenbergerné


Géresi Zoltán, Miskolc:

Nagyon elégedett vagyok. Már az árajánlatkérésnél is nagyon segítőkészek voltak. A megrendelést és az anyagválasztást is profi módon folytatják le. A kivitelezést nagyon szépen és jól végezték el. A kivitelezők folyamatosan tájékoztattak, mit és hogyan fognak csinálni. Így én is nyomon tudtam követni a folyamatokat. Még egyszer köszönöm a segítséget!


Domanyek András, Mezőfalva:

Köszönöm a rugalmas ügyintézést, a megrendelt áru időben és jó minőségben megérkezett, ismeretlenül is, bizalmas volt az első telefonbeszélgetés, valamint árajánlat, ugyanígy fordítottan a megérkezett áru kifizetése is rövid időn belül megtörtént.