Kategóriák
Látogató számláló
0
5
4
0
9
4
1
TOP termékek
Miért minket válasszon?

Minősített alapanyagokból készített garanciás termékek!

Széles profil és bevonat választék!

Teljeskörű ügyintézés, garanciával, leinformálhatóan!

Több mint 18 éves tapasztalat a lemezfedések területén!

Rugalmas kisvállalkozás, alacsony működési költségekkel!

A gyártóknál elért kedvezményes árak folyamatos érvényesítése az ügyfelek felé!

Gyors szállítási határidő!

Facebook
Naptár
2021. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Termékajánló

Wetterbest cserepeslemezek

Főkategória >Cserepeslemezek >Wetterbest cserepeslemezek

A Wetterbest® termékek eredetiek, kiváló minőségű termékek és tetőfedő burkolóanyagként voltak tervezve. Hosszabb élettartamuk van, mint a hagyományos kerámia cserepeknek vagy horganyzott lapoknak, és kompatibilisek bármilyen célú építési típussal: lakóházak, tömbházak, nyaralók, közintézmények, kereskedelmi helyiségek, ipari csarnokok, felújítási projektek vagy új épületek.

A Wetterbest® fémlemez profiljait kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságosabbá tegyék a szivárgások ellen, fokozott ellenállással a más típusú tetőburkolatokkal  szemben. A Wetterbest® fém burkoló lemezek nagyon jó eredményeket érnek el a mechanikai terhelés-teszteken.

A Wetterbest® fém burkolólemez automatizált technológiai eljárással készül, amely mechanikus megmunkálást tesz lehetővé az előre festett acél hidegen való formázása révén.

A Wetterbest® tetőburkoló fémlemez kiemelkedő mechanikai ellenállást biztosít a környezeti tényezőkkel szemben, bármilyen típusú szerkezettel való kompatibilitással, kis fajsúlyával, amely 7-10-szer kisebb, mint a kerámia cserép és a betoncserép, széles színskálájával és méreteivel, és amely átlagos élettartama 50 év.

A Wetterbest® tetőburkoló fémlemez nem gyúlékony, tetőburkoló anyagként használható, anélkül, hogy a tetőszerkezet tűzállósági osztályát befolyásolná.

Cégbemutató kisfilm


Sorrend:

CLASIC cserepeslemez

Megrendelésre 2-3 hét!

A Wetterbest® Clasic fém tetőlemez melegen horganyzott acélból készül, amelyre a festékréteget többrétegű technológiával alkalmazzák és optimálisan méretezett bármilyen típusú épület hatékony burkolásához. A Classic fém tetőlemez alacsony fajsúlyú és megnövelt szilárdságú, így optimalizálja az épület szerkezetét és ennek tartósságát. A diszkrét és elegáns geometriai profillal rendelkező Wetterbest® Clasic tetőlemez nagyon jól illeszkedik a burkolat (tetőzet) kialakításához lakó- és kereskedelmi, új vagy felújítás alatt álló, épületekhez (projektekhez).
Clasic bemutató video

 
1 646 Ft+ÁFA=2 090 Ft
GLADIATOR cserepeslemez

Megrendelésre 2-3 hét!

A Gladiator profil koncepciója ötvözi a Wetterbest® tetőfedő rendszerek mechanikai robusztusságát a klasszikus mediterrán tetőburkolattal, és kihangsúlyozza a római profilt. A szilárd és kiegyensúlyozott méretű geometriájával Wetterbest® Gladiator fém tetőlemez kiemelkedik a tetőn fellépő környezeti tényezőkkel szembeni fokozott biztonságával. Ideális a nyaraló házak, turisztikai projektek stb. tetőburkolására.
Gladiator bemutató video

 
1 961 Ft+ÁFA=2 490 Ft
COLOSSEUM cserepeslemez

Megrendelésre 2-3 hét!

A Wetterbest® Colosseum fém tetőlemez kialakítása karcsú és széles, amely jellemzők hozzájárulnak a profil fokozott szilárdságához, ugyanakkor biztosítják a gyors vízelvezető képességet. A Wetterbest® Colosseum a kontúrhoz méretezett alap vágattal rendelkezik, amely tulajdonság megkönnyíti a minimális átfedést, anyagveszteség nélkül. Különleges megjelenésű, és ugyanakkor robusztus megjelenésével, a Wetterbest® Colosseum fém tetőlemez különösen alkalmas nagy felületű és változatos geometriájú tetők burkolásához.
Colosseum bemutató video

 
2 402 Ft+ÁFA=3 050 Ft

Webáruház készítés