Ereszcsatorna rendszerek

A megfelelő ereszcsatornarendszer alkalmazása biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését a tető burkolatáról, ami kulcsfontosságú annak élettartama és funkcionalitása szempontjából, ugyanakkor pedig védi az épület homlokzatát a nedvesség okozta károktól.

INGURI (BP2): Az INGURI® egy komplett ereszcsatornarendszer, amelyet a legjobb minőségű, alucink vagy mindkét oldalán bevonattal ellátott acélból gyártunk. A rendszer összes elemét úgy terveztük meg, hogy az biztosítja azok könnyű összeillesztését, ill. a gyors és egyszerű szerelést. A csatorna alakja és mélysége biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését még intenzív és hosszantartó esőzés esetén is. Az INGURI® PUR ereszcsatornák tűzihorganyozott alapanyagból – amelyre vegyi tisztítás és passziválás után több rétegben korrózióvédő és szerves dekorációs bevonatot visznek fel – készülnek. A lemezvastagság 0,6 mm, a szerves réteg pedig 50 μm vastagságú poliuretán – olyan anyag, amely igen ellenálló az időjárási tényezőkkel, ill. a mechanikai sérülésekkel és a szín kifakulását okozó UV-sugárzással szemben. Az INGURI® ALUCINK rendszerek aluzinc 185 lemezből állnak, amelyekre járulékosan mindkét oldalon SPT Easy Film polimerbevonatot visznek fel.

FLAMINGO (BM): Kiváló minőségű SSAB által gyártott svédacélból, a legmodernebb gépsorokon készített ereszcsatorna rendszer. Az alapanyag minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyártó BudMat cég 30 év garanciát vállal a teljes rendszerre. Masszív és merev ellenállást biztosít a hó és jégterhekkel szemben, és a könnyű szerelhetőség mellet tökéletes vízzáróság érhető el. A legkedveltebb színekben elérhető, igazi ékessége lesz új vagy felújított tetőjének egyaránt.