Hírek

BP2 trapézlemez és cserepeslemez ingyenes szállítással 90 m2 fölött!
2021.03.29

Rendeljen tőlünk legalább 90 m2 cserepeslemezt ( Alfa, Gamma, Bavaria, ZET, IZI, stb. ) vagy trapézlemezt ( T-7, T-14, T-18, T-18ECO, T-35, T-35ECO, T-50, T-55, stb. ) vagy LAMBDA előkorcolt tetőlemezt, és azt ingyenesen kiszállítjuk a megadott Magyarországi címre!

Fontos szállítási információk!

  • A helyszín nagyméretű (hossz 16,5 - 19m / súly 40t / magasság 4m) nyerges kamionnal vagy pótkocsis szerelvénnyel jól megközelíthető legyen.
  • Lerakodás a megrendelő feladata, min. 4 fő rakodómunkás vagy emelővillás targonca szükséges az általunk megadott szállítási időpontban.
  • Kiszállítás előtt a teljes vételár átutalása vagy befizetése irodánkban megtörténjen.
  • A cserepeslemezek, előkorcolt lemezek egyedi gyári szállító raklapra vannak csomagolva. Amennyiben a raklap a megrendelőnél marad, 16 000.- Ft/db áron kiszámlázásra kerül.
  • Csak Budapesten kívül, valamint behajtási engedély, és súlykorlátozás nélküli helyekre tudunk díjmentes gyári fuvart biztosítani.


ingyen szállítás

bp2kamion


Használja ki az ingyenes szállítás lehetőségét, és spóroljon akár több tízezer forintot. Az alacsony árak mellé most egy nagyon kedvező és kényelmes szolgáltatás párosul. A kiszállítás feltétele, hogy a terület nagyméretű kamionnal (16,5-19m/40t/4m) jól megközelíthető legyen, valamint a gyors lerakodáshoz emelővillás targonca, vagy min. 4 fő rakodómunkás rendelkezésre álljon az általunk megadott szállítási időpontban. Csak Budapesten kívül, valamint behajtási engedély, és súlykorlátozás nélküli helyekre tudunk díjmentes gyári fuvart biztosítani. Az akció visszavonásig érvényes, kizárólag 1. osztályú, BP2 gyártmányú termékeinkre vonatkozik!