Compact (kiselemes)

A COMPACT SERIES egy új termékcsalád, amely egyesíti a méretre vágott cserepeslemezek és moduláris megoldások előnyeit. Ezek a tetőfedő anyagok hagyományos cserepeslemezek alapján készülnek, de könnyű kétmodulos lemezek formájában. A COMPACT termékek hasonlóan a moduláris cserepeslemezekhez számos  szállítással, összeszereléssel és tárolással kapcsolatos előnyekkel rendelkeznek.

A kétmodulos lemez formája megkönnyíti a berakodást, szállítást, és a kirakodást, de mindenekelőtt megkönnyíti és felgyorsítja az összeszerelést. A könnyű és kis méretű lemezek kényelmesebbé teszik a tetőn történő szállítást és a biztonságos tárolást.

A hullámalaknak megfelelő 3D vágás, amely eltakarja a lemezek vízszintes illesztéseit, jelentősen javítva a tető kivételezésének esztétikáját.

Kész szerelési furatok függőleges bordázaton, amelyek lehetővé teszik a lemezek gyors és szoros illesztését. Ez nem csak megkönnyíti az összeszerelést, hanem jelentősen felgyorsítja a munkákat is (a 30 mm-es és annál magasabb mintamagassággal rendelkező változatra vonatkozik).

Figyelem! Áraink min. 100 db elem (min. 87 teljes m2) vásárlása esetén érvényesek! 1-99 db elem vásárlása esetén +8% kismennyiségi felár kerül felszámításra!