Kategóriák
Látogató számláló
0
6
1
7
4
6
8
TOP termékek
Miért minket válasszon?

Minősített alapanyagokból készített garanciás termékek!

Széles profil és bevonat választék!

Teljeskörű ügyintézés, garanciával, leinformálhatóan!

Több mint 18 éves tapasztalat a lemezfedések területén!

Rugalmas kisvállalkozás, alacsony működési költségekkel!

A gyártóknál elért kedvezményes árak folyamatos érvényesítése az ügyfelek felé!

Gyors szállítási határidő!

Facebook
Naptár
2021. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Termékajánló
Partnereink

Szendvicspanelek

A szendvicspanel nem más, mint egy olyan könnyűszerkezetes burkolórendszer, ahol két profilozott acéllemez között ásványgyapot vagy poliuretán hab, esetleg polistyrol mag található.

A szendvicspanel héjazata készülhet lakkozott vagy horganyzott acélból, natúr, vagy lakkozott alumíniumból, továbbá gyógyszer-, és élelmiszeripari valamint mezőgazdasági célra akár rozsdamentes, saválló acélból is.

A különböző részek pontosan illeszkednek egymáshoz, de a barázdáknak köszönhetően nem kell deformálódástól tartani
. Modern, gazdaságos, előre gyártott burkolati rendszer, mely képes az időjárásból adódó állékonysági, valamint az épületfizikai és tűzvédelmi követelményeknek egyaránt eleget tenni.

Magas higiéniai követelmények kielégítése, a nagyfokú előregyártás miatt gyors, egyszerű helyszíni szerelés, jó hőszigetelő képesség jellemzi. Egyesíti a térelhatárolás, hőszigetelés és vízszigetelés funkcióját acél fegyverzet esetén magas tűzállósági határértékkel.

Könnyűszerkezetes szenvicspanel rendszereink kaphatók ásványgyapot és poliuretán és PIR  hab töltéssel. Ez a rendszer különösen alkalmas olyan épületek burkolására, ahol fontos a hőszigetelés, a tűzállóság, a teherbírás, a gyors szerelés és a kellemes külső megjelenés. Az egyedülálló szerkezetnek köszönhetően az elemek szorosan záródnak egymáshoz, mely a bordázott fegyverzet következtében nem deformálódik. A rendszer sokoldalúságából kifolyólag egyaránt alkalmas falak, homlokzatok, belső szerkezeti vázak, elválasztó falak, mennyezet és tető kialakítására.

A szendvicspanelek külső és belső fegyverzetei S250-320GD + Z200-275 (az acél minősége, illetve a horganyrétegek vastagsága gyártónként és típusonként eltérő) anyagminőségű, szerves bevonattal ellátott horganyzott acélból készülnek. A külső és belső fegyverzetlemezek - az eltérő igényeknek megfelelően - különböző lemezvastagsággal és profilozással elérhetőek. A lemezek belső oldalán a szigetelő mag (ásványgyapot vagy poliuretán hab) tapadását növelő bevonat található.

A standard kivitelű fegyverzetlemezek 25 µm vastagságú poliészter bevonattal rendelkeznek, a RAL skála szerinti színválasztékkal. A poliészter bevonat jól ellenáll az időjárásnak, a korróziónak, valamint az UV sugárzásnak. Színtartó bevonat, amelyen nem marad meg a por és a szennyeződések, előnyösen alkalmazható kül-, és beltéren egyaránt.

Speciális felhasználásra készülhetnek különleges fegyverzetű szendvicspanelek, például rozsdamentes acélból (gyógyszer-, és élelmiszergyárak), vagy megnövelt keménységű, könnyen mosható bevonattal (hűtőházak, élelmiszeripari objektumok) is.


Webáruház készítés