Modular (kiselemes)

A MODULAR SZÉRIA - a legmodernebb moduláris tetőfedő sorozat, amely innovatív technológiai megoldásokkal és tökéletesen kifinomult esztétikával rendelkezik. A cserepeslemezeket a moduláris lemezek formájában gyártjuk, ami nagy mértékben megkönnyíti és felgyorsítja a szállítást, összeszerelést és tárolást. 

A Zet® moduláris fém tetőlemez egy a piacon lévő tetőlemezek közül kiemelkedő lehetőség. Tulajdonságai miatt e termék alkalmazása igen előnyös. A Zet® cseréplemez kompakt méretének köszönhetően, a klasszikus, acélból készült tetőfedésekkel szemben nagyban megkönnyíti a szállítást, a szerelést és a keletkező hulladék kezelését. Modulárissága miatt gyorsan és rendkívül hatékonyan fedhetjük be a tetőt, tovább csökkentve a vele járó költségeket. Figyelem! Áraink 1 db elemre értendőek és mennyiségtől függően változóak!

A Zet® moduláris tetőlemezről további információk itt: ZET Roof
Zet moduláris cserepeslemez szerelés video: ZET Roof video

ZET Roof cserepeslemez 0,5 mm
ZET Roof cserepeslemez 0,5 mm
ZET Roof cserepeslemez 0,5 mm
ZET Roof cserepeslemez 0,5 mm
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Az IZI® egy kétmodulos fémcserép, melyet a legapróbb részleteket figyelembe véve alkottunk meg. Tökéletesen sima felülete szerény eleganciával és futurisztikus jellegével nyűgöz le, időnek és múló trendeknek ellenálló tetőfedést képezve.Utánozhatatlan forma, egyszerű és gyors felhelyezés, kivételes tartósság, „Z” típusú borda, valamint ismétlődő szín és struktúra. Ezek az IZI®, előnyei, melyeket 30 év (UTK) illetve 55 év (HC) garancia igazol. Figyelem! Áraink 1 db elemre értendőek és mennyiségtől függően változóak!

Az IZI® moduláris tetőlemezről további információk itt: IZI Roof

IZI Roof cserepeslemez 0,5 mm
IZI Roof cserepeslemez 0,5 mm
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez